Recruitment Proces Outsourcing op maat

EP’92 Recruitment Proces Outsourcing biedt aan zijn partners op maat gemaakte oplossingen op het gebied van recruitment.

Recruitment proces outsourcing biedt verschillende interne recruitment oplossingen. Op basis van uw keuzes zal er een op maat gemaakt programma worden samengesteld. Alle onderdelen worden speciaal voor uw organisatie op maat toegepast.

Interim Recruitment

Heeft u tijdelijk of voor een langere periode extra hulp nodig met uw recruitment. Onze recruiters staan op dat moment klaar om u van dienst te zijn in deze periode. Dit kan zowel op interne als externe basis. Samen kijken we naar de juiste oplossing voor uw organisatie.

Recruitment Outsourcing

Recruitment Proces Outsourcing neemt voor uw organisatie het recruitment proces uithanden. Dit kan geheel of gedeeltelijk. Zo kunt u zich volledig focussen op de organisatie en zorgen wij dat de juisten kandidaten aan uw organisatie worden gebonden. Een traject waarin de organisatie en recruitment proces outsourcing een intensieve relatie opbouwen. Samen bepalen we de strategie die moet worden gevoerd.

Meer te weten komen over EP’92 Recruiment Proces Outsourcing? Neem zo snel mogelijk contact met ons op via 070 - 360 99 22 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

© 2016-2021