Uitzenden en detacheren

Uitzenden

EP’92 neemt voor u de werving uit handen en selecteren op innovatieve wijze voor u de beste kandidaten.

Bij EP’92 kunt u rekenen op meer dan 30 jaar ervaring en deskundigheid, een groot kandidatenbestand en een innovatieve kijk op de werving en selectie van flexkrachten. De geselecteerde flexkracht kan op tijdelijke basis worden ingezet voor uw organisatie maar indien gewenst ook voor een langdurige periode. Wilt u voor een langdurige periode de flexkracht een vast contract bieden dan noemen wij dit bij EP’92 detacheren. EP’92 fungeert voor u als werkgever en vervult dan ook alle verplichtingen richting de flexkracht volgens de NBBU CAO, van het salaris tot de jaaropgave - de begeleiding van de werknemer – alles wordt geregeld.

In uw persoonlijke “Hallo EP’92” Cloud omgeving heeft u bovendien altijd inzicht in de status van uw vacatures en de administratie van uw tijdelijke medewerkers. Makkelijk en efficiënt.

Detacheren

Wilt u de geselecteerde flexkracht voor een langere periode aan uw organisatie binden dan noemen wij dat bij EP’92 detacheren. De periode leggen we voor u contractueel vast in het flexcontract en sluiten met u een inleenovereenkomst voor dezelfde periode. Onze detachanten voldoen aan alle gewenste kwalificaties, hebben ruime werkervaring en worden intensief begeleid. Mocht het nodig zijn, dan brengen we hun kennisniveau op peil met opleidingen of aanvullende trainingen.

© 2016-2024