Video recruitment

Recruitment Proces Outsourcing neemt voor u de werving uit handen en selecteren op innovatieve wijze voor u de beste kandidaten.

Bij Recruitment Proces Outsourcing kunt u rekenen op meer dan 30 jaar ervaring en deskundigheid, een groot kandidatenbestand en een innovatieve kijk op de werving en selectie van flexkrachten. Recruitment Proces Outsourcing maakt gebruik in haar dienstverlening van video recruitment. Videorecruitment is in opmars. Door de opkomst van breedband internet, mobiele platforms, digitale video en instant messaging, wordt steeds meer gebruik gemaakt van communicatie met beeld en geluid via internet. De trend voor het werving- en selectieproces sluit daarop aan met de online video-sollicitatie. De videosollicitatie wint vooral terrein omdat voor veel bedrijven en instellingen persoonlijke presentatie steeds belangrijk is bij het uitoefenen van een functie. Om die reden ligt de focus van Recruitment Proces Outsourcing bij video recruitment om zo haar klanten van deze extra werving tool te voorzien.

De werkwijze van videorecruitment van Recruitment Proces Outsourcing biedt voordelen voor zowel werkgevers en sollicitanten. Een videosollicitatie vervangt niet het sollicitatiegesprek, maar biedt wel een goede eerste indruk en voorselectie van de beste kandidaten. Voor werkzoekenden biedt Video Recruitment de gelegenheid om zichzelf met een videosollicitatie op een laagdrempelige, leuke en zeer onderscheidende manier te presenteren aan werkgevers.

Bekijk een voorbeeld Video Vacature

voorbeeld video recruitment

© 2016-2024